Dit is Melanie zij was mijn eerste pers die ik gekocht heb, ze was niet helemaal de bedoeling want ik ging eigenlijk kijken voor een kitten maar er zat niets voor mij bij tot de fokker me voorstelde om Melanie te nemen en het was gelijk liefde op het eerste gezicht. Ik heb haar meegenomen en zij is tot op hoge leeftijd bij me gebleven zij overleed op de mooie leeftijd van 15 jaar.
Dit is Lucie onze Rode Dondersteen eigenlijk was ze cream maar ze had zoveel streken dat we haar vaak rooie noemde. Toen ik haar meenam bij de fokker vandaag was ze al snotterig en nu ik zelf ga fokken weet ik dat ze haar nooit hadden moeten meegeven. Zij heeft de rest van haar leven last gehad van haar luchtwegen altijd verkouden en soms zo benauwd dat ze weer naar de dierenarts toe moest om even verneveld te worden. Uiteindelijk kreeg Lucie binnen twee maanden twee keer een longontsteking en hebben we moet besluiten om haar te laten  inslapen. Lucie is 7 jaar geworden.
En toen waren er ook nog de gezusters Cleo en sheba toen we voor hun gingen kijken was het de bedoeling om er maar één mee te nemen we konden niet kiezen welke kleur we wilden hebben ze hadden beiden dezelfde aftekening maar de een was iets lichter als de anderen en Sheeba is heel erg bang dus besloten we maar om ze alle twee mee te nemen. Maar helaas naar een aantal maanden werd Cleo heel ziek en de artsen stonden voor een raadsel zo konden maar niet vinden wat er met haar aan de hand was ze dachten aan leukemie maar uit de test konden ze niets halen, ze dachten toen dat het de bloed variant van leukemie was maar haar toestand was toen al zo slecht dat die onderzoeken niet meer heeft kunnen ondergaan. Cleo overleed op een leeftijd van 16 maanden.  
En als Laatste hadden we Romy. Zij kwam eigenlijk op mijn pad, heel per ongeluk kwam ik in contact met de fokker en zij had op dat moment net een nestje en ik was gelijk verliefd op die poes ze was mooi en had een geweldige vacht. Van haar hebben we niet lang kunnen genieten ze werd op vrijdag heel er benauwd en is naar veel bezoeken aan de dierenarts op zondag overleden.. Romy is maar 7 maanden geworden. Dat was voor mij de druppel ik was er nu van overtuigt dat het niet verstandig was om te willen fokken met perzen. Uiteindelijk heb ik een nieuwe liefde gevonden en dat was de Heilige Birmaan.
Er was ook nog Sheba  ze is helaas niet oud geworden ze zou precies een week later 10 jaar zijn geworden mijn lieve Sheba ze kwam hier binnen met haar zusje maar helaas overleed die al op zeer vroege leeftijd en bleef ze alleen achter hetgeen voor haar heel moeilijk was, ze was namelijk altijd heel bang voor mensen en er waren ook maar weinigen die haar konden aaien zonder dat ze vluchtte ondanks haar angst heft je nooit iemand pijn gedaan . Ze was helemaal in haar nopjes als er kittens in huis waren zij nam het helemaal over. Als de poezen een opstootje hadden kwam zei altijd de boel zussen en was dan niet bang om een tik naar de ander uit te delen De nacht was haar domijn als ik wel eens snacht beneden kas kwam ze altijd even naar me toe en wilde ze zelfs
Start wie zijn wij Geschiedenis Nieuws Onze poezen Uitgevlogen kittens In memoriam Contact
Elk afscheid is een geboorte van een nieuw begin. Deze poezen zijn helaas allemaal al heen gegaan de meeste hiervan veel te vroeg. Maar ze zijn nog niet vergeten daarom heb ik een pagina aan hun gericht.