Welkom
Zo nu en dan valt er wat spannend's te beleven en als dat zo is schrijf ik het hier op.28-2-2016 het is een jaar geweest waarin er heel veel gebeurt is ook op het gebied van de cattery. Niet alles wat er is gebeurt heb ik op de site geplaats, Zo is afgelopen week Sanne een castraat geworden en daarmee is er ook een voorlopig eind gekomen wat betreft het fokken. Door omstandigheden ga ik daar voorlopig even mee stoppen en zal ik in de toekomst daar zeker weer aan gaan beginnen.

17-01-2015 Ik weet het nu wel bijna zeker Hope is zwanger en verwacht eind februari haar kittens. Gelukkig ben ik dan zelf al een stuk hersteld van mijn operatie.04-01-2015 Het nieuwe jaar is alweer een paar dagen oud en voorzichtig begint het voorjaar bij de dames te kriebelen. Ik kan de klok er redelijk op gelijk zetten als het 21 december is geweest en de dagen weer wat langer gaan worden worden de dames hier krols. Inmiddels is Hope al naar de kater geweest en die zal hopelijk begin maart haar kittens gaan krijgen. Sanne loopt inmiddels ook al flink te schreeuwen maar zei moet  echt nog even wachten. Morgen ga ik zelf het ziekenhuis in voor een zware operatie en daarom zetten we Sanne even op hold, haar tijd komt dit jaar nog wel.11-10-2014 Omdanks dat het leek of het een voorspoedige zwangerschap zou worden is het uitgelopen op een drama Hope had al 1 kitten verloren met 35 dagen en daarna was al vrij snel duidelijk dat ze helemaal niet meer zwanger was.
Toch nog een klein beetje hoop gehouden maar de datum is nu al verstreken en er is echt niets geboren.21-09-2014 Faith is vorige week zondag op show geweest en ze heeft het heel netjes gedaan ze had een tegenstander maar gelukkig werd zij U1. Voor nominatie best in show was de competitie is te groot en kon ze niet door maar wel blij dat ze haar punt heeft gehaald. Met hope ging het helaas wat minder. Vorige week heeft ze een kitten verloren het kan niet zo veel kwaad omdat bij katten ieder een eigen vruchtzak heeft met navelstreng en nageboorte en als er iets mis is met het kitten kan het dus afgestoten worden.06-09-2014 Inmiddels is wel gebleken dat Hope zwanger is en dat ze de tweede week van oktober zal gaan bevallen. Wel spannend en leuk weer om kittens te krijgen. Volgende week zondag ga ik met Faith naar de eerst show van dit jaar. Ben benieuwd hoe ze het zal gaan doen want het is de eerste keer bij de volwassenen.


23-08-2014 Vandaag heeft ook Gloria het huis verlaten, nu zal het wel weer stil gaan worden nu alles verhuist is. We kunnen ons gaan concentreren op het nestje van Hope. Daar moeten nog wel een paar aanpassingen voor gemaakt worden langzaam maar zeker ben ik er achter wat ideaal is voor de dieren.


09-08-2014 Inmiddels zijn de kitten oud genoeg om het nest te gaan verlaten tot nog toe hebben 2 dat ook gedaan dus zijn op dit moment Giza en Gloria nog beschikbaar. Hope is net terug van een romance met Ferrari  dus er breekt weer een spannende tijd aan van wachten of ze opgenomen heeft.


04-07-2014 de kittens zijn vandaag naar de dierenarts geweest om te enten en daar kregen we nog een ander nieuwtje iets wat ik de laatste dagen al vermoede zijn er helemaal geen katers bij en hebben 4 poezen. Dit betekend wel dat er nu dus weer 3 beschikbaar zijn.

30-06-2014 het gaat hard hier met de kittens ze groeien als kool en ze springen de hele dag in het rond.  Van de week moeten ze naar de dierenarts voor hun eerste enting.

21-06-2014 De kittens beginnen al aardig op te schieten ze zijn alweer 7 weken vandaag de tijd gaat snel het huis is niet meer veilig voor ze net maar weer en traphekje geplaatst moet je het niet voor je kinderen doen dan wel voor de kittens. 3 kittens hebben er inmiddels al een nieuwe eigenaar gevonden en één kitten willen we nog zelf even kijken hoe ze zicht gaat ontwikkelen.

10-06-2014 De kittens zijn al aardig groot aan het worden ik schijf hier niet zo veel meer omdat ik heel actief ben op facebook daar heb ik voor de cattery een eigen pagina aamgemaakt. Ze zijn zelf al begonnen met eten en ze doen het erg goed het is een lekker stel bij elkaar.

18-05-2014 De kittens van Sanne zijn inmiddels alweer 2 weken en ze groeien als kool. In eerste instantie hebik nog wel in onzekerheid ge leeft of ze het wel zouden halen ze waren zo ontzettend klein maar inmiddels is daar weinig nog van te zien de ogen zijn open en ze beginnen al lekker rond te waggelen. Sanne is dan ook een hele goede moeder ze is er als de kittens een kik geven maar ze gaat ook lekker even buiten een luchtje scheppen.

04-05-2014 Gisteren zijn de kitten van Sanne en Giano geboren. Het was me een spektakel ik zou deze dag met de dierenambulance aanwezig zijn bij het DBCA en toen ik weg ging en Sanne nog gedag kwam zeggen had ik het idee nou dit gaat niet zo lang meer duren maar dat het binnen een paar uur zou zijn dat had ik niet kunnen voorspellen. Al gouw kreeg ik berichten dat Sanne wel heel veel in de werpkist zat en daar vreeslijk zat te miauwen even later het bericht volgens ons heeft ze weeën kom naar huis. Omdat er toch nog wat tijd over was zei ik nou we gaan even langs mij huis om te kijken hoe de situatie daar is. Onderweg nog even gouw een vervanger geregeld die in mijn plaats met de Dierenambulance mee kon. Nog geen 5 minuten later telefoon ik was al te laat de eerste was al geboren ik zei nou ik ben er over 6 minuten. En ja hoor dat zat Sanne te wachten met het kitten nog aan de navelstreng vast tot ik er kwam verlossen. De bevalling verliep voorspoedig en om half zes was het laatste kitten geboren. Ze zijn heel erg klein maar dat zal wel veranderen voorlopig alleen maar even genieten en de natuur en Sanne hun werk laten doen.

22-04-2014 Gisteren had ik me later overhalen om naar de show in Apeldoorn te komen omdat daar een birmanen
Start wie zijn wij Geschiedenis Nieuws Onze poezen Uitgevlogen kittens In memoriam Contact